Winkel hondenvoeding
Winkel kluiven
Winkel kattenvoeding

De Patrijs wordt…… Beestachtiggoed!

Dierenspeciaalzaak “De Patrijs” is al ruim 30 jaar een begrip in Almere. Maar de naam dekt de lading niet meer. Te veel mensen denken bij de naam “De Patrijs” aan een winkel voor vogels. Niets in minder waar. Ondanks dat onze winkel niet groot is, vind je bij ons een zeer breed assortiment aan dierenbenodigdheden. Dat maakt ons Beestachtiggoed.

Beestachtiggoed.nl

Beestachtiggoed.nl, de toevoeging .nl zegt het al, Onze focus is naast de beste dierenwinkel van Almere te zijn, ook online een goed, uitgebreid en aantrekkelijk geprijsd aanbod te bieden.

Daarom nemen wij afscheid van de naam “De Patrijs”.

De komende weken zal stap voor stap de naamswijziging doorgevoerd worden. Nieuwe stickers voor onze eigen bezorgdienst in de regio, nieuwe belettering op onze winkelramen tot op de naam op de kassabon. Alles zal vanaf nu uitstralen wat wij zijn. Wij zijn Beestachtitggoed voor jouw huisdier!

Een nieuwe naam voor bekende service.

Wij, Bastiaan, Daphne en onze team aan parttimers zullen gewoon voor jouw het bekende gezicht blijven in de winkel. Wij blijven onze beestachtig goede service bieden zoals jij dat van ons gewend bent.

Dag Patrijs, Welkom bij Beestachtiggoed Rumbastraat 76 1326 NH Almere

Winkel voorzijde