Verzenden / bezorgen

Indien u via www.beestachtiggoed.nl een bestelling heeft geplaatst streven wij ernaar deze zo snel mogelijk bij u af te leveren.

– woont u binnen Almere en is het bedrag lager dan €50,- dan wordt dit de eerst komende bezorgdag (dinsdag of vrijdag) kosteloos bij u afgeleverd.
– woont u binnen Almere en is het bedrag hoger dan €50,- dan nemen wij contact met u op en wordt uw bestelling eventueel in overleg dezelfde werkdag nog bezorgd (mits voor 15.30 uur besteld)

– woont u buiten Almere, dan streven wij ernaar uw pakket dezelfde werkdag nog te versturen, houd u er rekening mee dat wij alle bestellingen voor 15.00 uur binnen moeten hebben, dan streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag te kunnen versturen. Bestellingen die na 15.00 uur binnen komen worden de eerst volgende werkdag verstuurd. Wij versturen via pakketdienst GLS en streven ernaar dat u binnen 24 uur uw bestelling in huis heeft. (uitgezonderd weekeind)

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn voor u €6.95 ongeacht het formaat van het pakket tot een aankoopbedrag van €50,00

Besteld u meer dan €50,00 dan betalen wij de verzendkosten.

KATTENBAKVULLING:

Door het gewicht en de beperkte marge op kattenbakvulling kunnen wij de meeste vullingen niet gratis versturen, u betaald tot 30 kg €6,95 en boven de 30kg €11,95.

Heeft u meer zakken nodig dan kijken wij of we de bestelling misschien zelf bij u brengen, mocht u echt ver bij ons vandaan wonen dan bestaat de kans dat wij de bestelling annuleren of in overleg aanpassen. Mocht u eerst willen weten of het mogelijk is uw kattenbakvulling te bestellen dan kunt u ons altijd eerst even bellen of via WhatApp (op de site) contact opnemen, zo komt u niet voor verassingen te staan.
Een aantal soorten kattenbakvullingen kunnen per maximaal aantal besteld worden ivm het gewicht. Dit staat vermeld op de betreffende productpagina.

U heeft een bestelling ontvangen en wil deze graag retour doen?
Dat is uiteraard geen probleem!

Retour adres is :

BeestachtigGoed
Rumbastraat 76
1326NH Almere.

Voor het retour sturen gelden de volgende voorwaarden.

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product weer te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorbereken. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zending goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@beestachtiggoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

– Retour sturen is voor eigen rekening.
– Heeft u de verkeerde maat besteld? Dan sturen wij een grotere maat op, (mocht hier een meerprijs aan zitten, dan verzoeken wij u deze zo snel mogelijk over te maken) binnen 2 werkdagen en mits voorradig.
Het terug sturen van de verkeerde maat is ook voor uw eigen rekening.

 Uitzonderingen retourneren

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; (bijv. producten die speciaal voor de consument besteld zijn)
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  5. die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

 Garantie

Op onze producten zit een wettelijke garantie termijn van 6 maanden. U heeft recht op vervanging of herstel van het product tenzij duidelijk is dat het product niet volgens de algemene gebruiksaanwijzing is gebruikt.
Sommige fabrikanten hebben een langere garantie termijn, dit kan dus per product verschillen.
Is uw product defect, of mankeert er wat aan, neem dan contact met ons op voor een juiste afhandeling.

 Identiteit ondernemer

Beestachtiggoed.nl
Rumbastraat
1326NH Almere
info@beestachtiggoed.nl
036-5230258
KVK: 53249305
BTW nummer: NL8508.09.290.B01

Wij streven ernaar om uw aankoop bedrag binnen 48 uur na ontvangst van het pakket terug te storten.
Zodra wij uw betaling hebben overgemaakt ontvangt u van ons een bevestiging.NH