Indien u via www.beestachtiggoed.nl een bestelling heeft geplaatst streven wij ernaar deze zo snel mogelijk bij u af te leveren.

– woont u binnen Almere en is het bedrag lager dan €50,- dan wordt dit de eerst komende bezorgdag (dinsdag of vrijdag) kosteloos bij u afgeleverd.
– woont u binnen Almere en is het bedrag hoger dan €50,- dan nemen wij contact met u op en wordt uw bestelling eventueel in overleg dezelfde werkdag nog bezorgd (mits voor 15.30 uur besteld)

– woont u buiten Almere, dan streven wij ernaar uw pakket dezelfde werkdag nog te versturen, houd u er rekening mee dat wij alle bestellingen voor 15.00 uur binnen moeten hebben, dan kunnen wij dezelfde dag nog versturen. Na 15.00 uur wordt het de eerst volgende werkdag verstuurd. Wij versturen via GLS en streven ernaar dat u binnen 24 uur uw bestelling in huis heeft.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn voor u €6.95 ongeacht het formaat van het pakket tot een aankoopbedrag van €50,00

Besteld u meer dan €50,00 dan betalen wij de verzendkosten.

KATTENBAKVULLING:

Door het gewicht en de beperkte marge op kattenbakvulling kunnen wij de meeste vullingen niet gratis versturen, u betaald tot 30 kg €6,95 en boven de 30kg €11,95.

Heeft u meer zakken nodig dan kijken wij of we de bestelling misschien zelf bij u brengen, mocht u echt ver bij ons vandaan wonen dan bestaat de kans dat wij de bestelling annuleren of in overleg aanpassen. Mocht u eerst willen weten of het mogelijk is uw kattenbakvulling te bestellen dan kunt u ons altijd eerst even bellen of via WhatApp (op de site) contact opnemen, zo komt u niet voor verassingen te staan.

U heeft een bestelling ontvangen en wil deze graag retour doen?
Dat is uiteraard geen probleem!

Retour adres is :
DSZ De Patrijs.
Rumbastraat 76
1326NH Almere.

Voor het retour sturen gelden de volgende voorwaarden.

– Retour sturen is voor eigen rekening.
– Indien het voeding en/of snoepgoed of andere levensmiddel betreft, dient de verpakking ongeopend retour gestuurd te worden. Is dit niet het geval, dan kunnen wij helaas uw aankoop bedrag niet terug storten.
– Is een product speciaal voor u besteld? Ook dan ontvangt u, uw aankoop bedrag niet terug.
– Dierbenodigdheden kunnen retour gestuurd worden, indien het product onbeschadigd en in originele verpakking word opgestuurd.
– Heeft u de verkeerde maat besteld? Dan sturen wij een grotere maat op, (mocht hier een meerprijs aan zitten, dan verzoeken wij u deze zo snel mogelijk over te maken) binnen 2 werkdagen en mits voorradig.
– Het bedrag wat wij terug storten is altijd zonder de verzendkosten.

Wij streven ernaar om uw aankoop bedrag binnen 48 uur na ontvangst van het pakket terug te storten.
Zodra wij uw betaling hebben overgemaakt ontvangt u van ons een bevestiging.